miercuri, 5 septembrie 2018

Invitaţie la teatru: Piesa „Bani din cer”, prezentată de Teatrul Ludicus la Casa de Cultură din Gheorgheni

Teatrul Ludicus, Topliţa vă invită miercuri, 12 septembrie, la Casa de Cultură din Gheorgheni începând cu orele 17, pentru a lua parte la spectacolul de deschidere a stagiunii 2018-2019. Tinerii actori din Ludicus vor prezenta piesa „Bani din cer”, aşteaptă să cunoască publicul din Gheorgheni şi speră ca acesta să fie cât mai numeros.
„Bani din cer” a scriitorului Ray Cooney, în regia artistică a Danielei Buzilă şi în regia tehnică a lui David Bordea, este o comedie bulevardieră în care răsturnările de situaţie, încărcătura de minciuni, acumularea de personaje - surpriză, rafinamentul comicului de limbaj, contrastul dintre adevărata faţă a protagoniştilor şi ceea ce se consideră ei a fi, multitudinea de tipologii – toate converg spre o succesiune ameţitoare de situaţii comice. Protagoniştii piesei, doamna şi domnul Perkins, trăiesc visul oricărui om de rând: acela de a se elibera de condiţia modestă şi de a avea şansa unei vieţi aventuroase şi lipsită de griji, dar situaţia nu evoluează cum şi-ar dori aceştia.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, dar nu se recomandă copiilor sub 10 ani. Piesa „Bani din cer” a avut premiera în data de 27 martie a.c., la Casa de Cultură Toplița, iar cea de la Gheorgheni este a treia reprezentaţie.


Cosmina M. OLTEAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu