joi, 12 octombrie 2023

Publicația de cultură “Condeiul ardelean”, apariția cu numărul 500 !


Publicația regională, fondată în anul 2006, aniversează odată cu numărul curent 500 de apariții

500 de numere a câte 16 pagini în care se întâlnesc autori preocupați de aria culturală și artistică, pentru a evidenția evenimente deosebite sau probleme din sectorul cultural.

Omul din spatele ziarului, cel care ne adună în paginile fiecărui număr, este jurnalistul Doru Decebal Feldiorean, căruia îi mulțumim! La mulți ani “Condeiului ardelean”!




Povestea mea alături de publicație? E deja o poveste lungă, ce se desfășoară pe multe pagini de ziar. Număr cu bucurie și recunoștință 10 ani de când sunt alături de Condeiul ardelean, iar Condeiul alături de mine. 10 ani și sute de articole despre artă și evenimente culturale din toată țara. Mulțumesc pentru această oportunitate de a spune povești!

O publicație centrată pe cultură se ține și se susține foarte greu, mai ales în prezent, când atenția ne e mereu captată și direcționată către alte sectoare și alte probleme, “mai mari” decât educația și cultura… O publicație culturală poate merge mai departe doar cu multă luptă, pasiune și consecvență, așa cum dovedește fondatorul acestei publicații din 2006 încoace!

Titlurile mele din “Condeiului ardelean”, numărul 500

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu